Svijet

Porodice još vjeruju da su nestali sa leta MH370 živi

0709nestali1
P
rošlo je gotovo šest mjeseci otkako je nestao malezijski avion MH370. Iako su vlasti zaključile da se avion srušio u Indijski okean i da su svi putnici stradali, mnogi rođaci nestalih odbijaju da prihvate taj zaključak – nadaju se da su još živi.

Porodice još vjeruju da su nestali sa leta MH370 živi
Portal AnalitikaIzvor

Rojtersov fotoreporter je pokušao da kroz fotografije članova porodica putnika na mjestima i sa predmetima koji sjećaju na njih, još jednom skrene pažnju na ovaj misteriozni incident.

Ispostavilo se da su rođaci mnogih žrtava spremni da razgovaraju o tom događaju i o tome koliko sada pate pošto se plaše da javnost polako zaboravlja na ovu tragediju.

Karakteristične predmete i mjesta za fotografije nije bilo teško pronaći, pošto gotovo svi sagovornici od nesreće čuvaju mnoge stvari kao uspomenu na nestalog i one imaju poseban značaj za njih.

0709nestali2Ži Lijang je fotoreporteru Rojtersa pokazao praznu kuću koju je planirao da opremi sa svojom vjerenicom koja je nestala na letu MH370.

Porodice nestalih putnika očajnički žele da saznaju što se sa njihovim voljenima desilo i gdje je avion, a nerijetko su njihove priče izazivale suze, kaže fotoreporter Rojtersa, i dodaje da jedino nastavak traganja dok se konačno ne utvrdi istina može ublažiti tugu ovih ljudi.

Izvor: Vijesti

 

 

Portal Analitika