Fudbal

Skupi novajlija Junajteda ne zna ko je Toni Adams

AdamsToni
F
renk Lampard je nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu odlučio da se povuče iz engleske reprezentacije. I to nije ništa čudno s obzirom da legendarni vezista Čelsija, trenutno igrač Mančester sitija na pozajmici iz Njujorka, ima 36 godina.

Skupi novajlija Junajteda ne zna ko je Toni Adams
Portal AnalitikaIzvor

 

Ali je krajnje čudan (možda i bizaran) način koji je ubrzao Frenkijevu odluku da kaže zbogom gordom Albionu.

"Sjedio sam sa Lukom Šoom na jednom od treninga , pomenuo sam Tonija Adamsa, a onda me je on (Šou) upitao "Ko ti je taj". Pitao sam ga - Šališ se. Odgovor rje bio kratak: Ne, gdje je taj igrao". To je bio znak da sam dovoljno star, da moram da idem", rekao je Lampard u intervju za The Sun.

Možda je to bio znak za Lamparda da kaže kraj reprezentativnoj karijeri, ali je to definitivno i znak da skupi defanzivac Mančester junajteda (stigao iz Sautemptona za 36 miliona eura) ne zna baš previše o istoriji fudbala svog naroda.

Jer Toni Adams bio je dugogodišnji defanzivac Engleske, kapiten Arsenala, jedan od najlegendarnijih igrača u istorji tobdžija. Igrao je 504 puta za Arsenal, cijelu karijeru proveo na legendarnom Hajberiju. Osvojio je četiri titule, tri FA Kupa, dva Liga Kupa, tri Komjuniti šilda.

Portal Analitika