Fudbal

BEĆIRAJ: Teško je zamijeniti igrača kao što je Jovetić

Beciraj0609
N
akon Marka Baše još jedan od najbitnijih crnogorskih fudbalera neće moći da pomogne reprezentaciji na startu novih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo - Stevan Jovetić propuštiće duel sa Moldavijom, ''crveni'' će biti itekako oslabljeni, ali je cilj i dalje samo jedan, krenuti pobjedom!

BEĆIRAJ: Teško je zamijeniti igrača kao što je Jovetić
Portal AnalitikaIzvor

''Navikli smo da svako okupljanje neko fali. Žao mi je Jovetića. Cijeloj ekipi je žao što on neće igrati. Sve zbog jedne nebitne lopte... Sjutra ga očekuju snimanja da se vidi koja je težina povrede... Ali, moramo i bez njega. Ko god ga zamijeni mora uraditi sve da ga dostojno zamijeni. Mada, teško je zamijeniti igrača kao što je Jovetić, ali pokušaćemo'', poručio je Fatos Bećiraj uoči treninga na renoviranom stadionu pod Goricom.

Povredom Jovetića, veću minutažu upravo bi mogao da dobije Bećiraj.

''Čim smo došli ovdje, došli smo da pomognemo reprezentaciji, od prvog dana. Na selektoru je da odluči. Danas smo imali bitan trening, pokušali smo da se nametnemo treneru. Danas smo prvi put osjetili nou travu stadiona pod Goricom. Izgleda super. Mislim da ovakav teren nama odgovara, jer imamo par igrača koji su vrhunski tehničari, i kojima odgovara ovako dobar teren'', kazao je Bećiraj i još jednom naglasio da je jako bitno krenuti pobjedom.

''Ne smijemo se obazirati na onaj poraz od 5:2. Zaboravljamo da smo mi njih obili u gostima sa gračem manje. Šta je bilo bilo je. Svima su poznate okolnosti, da se više ne ponavljamo. Sada je nešto drugo. Kreće novi ciklus, moramo pozitivno otvoriti kvalifikacije. Nije bitno sa kojom razlikom, samo da pobijedimo, pa makar i 1:0. Imamo dobar raspored, ali je najbitnije krenuti pobjedom.''

Portal Analitika