Zabava

Uspješan brak po Majklu Kejnu

majklK509
B
ritanski glumac Majkl Kejn tvrdi da je za uspješan brak osnovno imati dva kupatila, prenose svjetski tabloidi.

Uspješan brak po Majklu Kejnu
Portal AnalitikaIzvor

U intervjuu koji je dao magazinu Eskvajer, 81-godišnji glumac je rekao da su odvojena kupatila pravo blaženstvo, ali da je isto tako važno da muž i žena budu "jednaki partneri u svemu".

Kejn je u braku sa svojom drugom suprugom, manekenkom i glumicom Šakirom Kejn, 42 godine i s njom ima dvije kćerke.

"Nikada ne smijete da dijelite kupatilo sa svojom ženom. Inače, imaćete samo mali kutak za brijač i četkicu za zube, i nikada nećete u njega moći da uđete", objasnio je on.

"Morate, takođe, da postanete jednaki partneri. Moja žena i ja smo jednaki u svemu. Ne postoji mala žena udata za veliku filmsku zvijezdu. Ona vodi cijeli posao u kojem smo jednaki partneri. Van filma, ona obavlja isto toliko posla koliko i ja, što je jako važno", ispričao je Kejn.

"I svuda me prati gdje god da idem. Jer, kada ste sami, počnete da stičete prijatelje koje onaj drugi ne poznaje. I tada krećete da vodite paralelne živote. A kao što smo učili iz geometrije, paralelne linije se nikada ne ukrštaju", objasnio je glumac.

Kejn, koji je osvojio Oskara za uloge u filmovima "Hana i njene sestre" (1989) i "Život nema pravila" (1999), rekao je magazinu da u svom poslu srijeće puno lijepih žena.

"Ako provodite, kao ja, cijeli radni dan sa nekom od najljepših žena na svijetu, bolje je za vas da imate lijepu osobu kod kuće. A ja je, srećom, imam", kazao je on.

Kejn će 1. oktobra u Rojal Albert Holu u Londonu proslaviti 50 godina karijere na filmu dobrotvornim koncertom na kojem će biti izvedena muzika iz njegovih najpoznatijih filmova, a čiji će prihod biti namijenjen organizaciji koja pomaže djeci.

Portal Analitika