Fudbal

Vlaisavljević potvrdio da napušta reprezentaciju: Odlazim ponosan

Vlaisavljevic05.09
O
no o čemu se šuškalo nakon sinoćnjeg poraza od Rumunije, danas je dobilo zvaničnu potvrdu - selektor mlade reprezentacije Crne Gore Duško Vlaisavljević nakon sedam godina je odlučio da "digne sidro".

Vlaisavljević potvrdio da napušta reprezentaciju: Odlazim ponosan
Portal AnalitikaIzvor

Selektor je za portal Topfudbal izjavio da odlazi ponosan i da nasljedniku ostavlja dobar tim.

"U decembru mi ističe ugovor i sigurno neću ostati. Ostao je još taj meč sa Faranima i to je to", kratak i jasan je bio Vlaisavljević u razgovoru za Topfudbal.

"Mladi sokolovi" do sada nijesu otišli ni na jedno veliko takmičenje. Selektor kaže da svih ovih godina ekipa nije smogla snage da načini zavšni korak.

"Ponosan sam kako sam radio. Ponosan sam na sebe, stručni štab i igrače. Osim u premijernim kvalifikacijama, uvijek smo bili blizu baraža, ali nam je nešto nedostajalo", dodao je Vlaisavljević.

Duško će svom nasljedniku ostaviti veći dio tima i za naredne akcije, jer je Crna Gora u ovom ciklus imala znatno mlađe igrače od 1992. godišta...

"Naredni selektor će imati 15-16 igrača iz ove selekcije. Mislim da je to veliki plus, pogotovo ako se naglasi da je dosta njih bilo standardno. Znači, što se toga tiče, nema potrebe da brinemo", kazao je Vlaisavljević.

Portal Analitika