Košarka

Kako je Dražen još jednom pomogao svojoj Ciboni...

DrazenPetrovic
J
edan od dva najveća kluba sa ovdašnjih prostora uspio je da izbjegne crni scenario i spasi se gašenja a bitnu ulogu u tom poduhvatu imao je i Dražen Petrović, tačnije njegova porodica.

Kako je Dražen još jednom pomogao svojoj Ciboni...
Portal AnalitikaIzvor

Košarkaški klub Cibona našao se na ivici ambisa sa tegom od 2 miliona eura vezanim oko vrata ali je zahvaljujući dobrim ljudima klub uspio da opstane i vrati najveći dio dugovanja.

U utorak je trener Aco Petrović na konferenciji za novinare rekao da je Cibona živa i da postoje četiri izvora iz kojih je stigla finansijska pomoć za spasenje.

"Dva izvora su javna: Grad Zagreb i Efesova odšteta za Šarića, dok su dva poslovna tajna. Reći ću samo da između tih ljudi i Cibone postoji neraskidiva veza" rekao je Petrović za hrvatske medije.

Uprkos činjenici da trener Cibone nije želio da otkrije ko su druga dva izvora, "Jutarnji.hr" prenosi da se radi o izvjesnom Ivanu Artukoviću i majci legendarnog Dražena Petrovića Biserki.

Potvrdu ove informacije dobio je "Index.hr" od gradonačelnika Zagreba a indirektno i od majke Dražena Petrovića.

"Draženova priča živi i dalje, iako ga nema s nama, on je sveprisutan. Želimo i dalje živjeti u našoj tajnovitosti, jer je tako živio i Dražen. Tako je živio, tako je i pomagao" rekla je majka tragično stradalog košarkaša.

Portal Analitika