Zabava

Horoskop za septembar 2014. godine

0309septembar
S
va lijepa iznenađenja koja nas čekaju početkom septembra mogu donijeti konfuziju, ali krajem mjeseca Merkur će se osloboditi svih negativnih uticaja, piše portal Lovesensa.rs.

Horoskop za septembar 2014. godine
Portal AnalitikaIzvor

Početkom septembra osjetićemo izuzetno pozitivnu energiju Mjeseca postavljenog u znaku Strijelca, koji će zajedno sa Uranom i Jupiterom napraviti veliki vatreni trigon. Energija promjena, iznenadnih putovanja, energija lakšeg komuniciranja i uspostavljanje lakše saradnje sa inostranstvom je sada zagarantovana.

Svakako početkom septembra možete započeti neke nove poslove koji uključuju obrazovanje, te saradnju sa školama, univerzitetima. A ukoliko treba da birate dan kada ćete otpočeti saradnju sa osobama koje imaju neki uticaj (ministri, ugledni službenici, profesori, načelnici, doktori u svojoj branši), a nezaobilazne su u vašem poslovanju, svakako je početak septembra pogodan momenat za to.

Sva lijepa iznenađenja koja nas čekaju početkom septembra mogu ipak biti propraćena manje dobrim aspektom Mjeseca i Neptuna koji uvijek unosi konfuziju, smanjuje koncentraciju i odvraća pažnju na neke manje bitne stvari, čini nas razdražljivima gotovo do suza, a bez nekih jakih razloga, više zbog nekih prošlih vremena kojih se možemo naprasno prisjećati.

Savjet je kontrolisati ovakva stanja, razmišljati pozitivno i samo o onome lijepom što će nam zasigurno, a sasvim iznenada donijeti ovaj veliki vatreni trigon na nebu.

Merkur u znaku Vage tokom čitavog septembra poručuje da uspostavimo ravnotežu, kako u poslovnim, tako i u emotivnim partnerskim odnosima. Navodi nas da razmišljamo u pravcu stvaranja mira, da budemo ljubazni, diplomate u svojim odnosima, tolerantni i da pažljivo biramo riječi ukoliko želimo uspjeh u bilo kom segmentu.

Ne donosite nikakve bitne odluke, naročito po pitanju partnerskih odnosa od 7. do 21. septembra, nemojte biti ishitreni, dva puta razmislite o onome što želite nekome da kažete, jer vaša najdobronamernija riječ sada može biti protumačena kao napad.

Sačekajte period od 22. septembra pa sve do kraja mjeseca, kada će Merkur biti oslobođen negativnih uticaja, i napraviti prelijep aspekt sa Neptunom što će kod svakog od nas rezultirati pretvaranjem onog najkreativnijeg dijela sebe, mašte, vizije, onog intuitivnog u vama - u dijelo. Ovakvi aspekti stvoriće najljepša ljubavna pisma, pa pustite mašti na volju u navedenom periodu.

I sam kraj septembra mjeseca nudi jednu savršenu energiju, energiju planeta s početka mjeseca, s tim da će im se pridružiti i Mars iz znaka Strijelca, planeta koja svojom energijom pokreće na sport, na putovanje,na konstantan pokret.

Muškarci su zasigurno mnogo pozitivniji i čekaju da elegantna Venera zakorači u znak Vage kako bi se dostojno njenim prohtjevima izborili za nju u toku narednog mjeseca, oktobra.

Izvor: lovesensa.rs; foto: afeszek.blogspot.com

Portal Analitika