Novi proizvodi

Luksuzni zakrivljeni TV sa Svarovski kristalima

0309LGTVok
L
G Electronics, uz dizajnersku podršku kompanije Swarovski, predstaviće jedinstveni zakrivljeni OLED TV na IFA sajmu u Berlinu. Aerodinamično postolje ukrašeno svetlucajućim kristalima upotpunjeno je brilijantnim, jasnim bojama samo-osvetljujućih piksela OLED televizora, što ovaj uređaj napredne tehnologije čini elegantnijim.

Luksuzni zakrivljeni TV sa Svarovski kristalima
Portal AnalitikaIzvor

Veoma tanak, debljine samo 4 milimetra i težine 16 kilograma, zakrivljeni LG OLED televizor savršeno se uklapa uz brend Swarovski. Sa stilski dizajniranim LG kristalnim postoljem, zakrivljeni ekran izgleda kao da lebdi u vazduhu, stvarajući efekat koji pomaže gledaocu da u potpunosti doživi efekat boja i slike. Da bi se napravilo ovo jedinstveno postolje, iskorišćeno je oko 460 svetlucajućih Aurora Borealis kristala, tri različite veličine (SS8, 10 i 12) koji su ručno nanijeti na postolje. Krajnji efekat ovakvog dizajnerskog pristupa je suptilna i elegantna sjajna šara koja pretvara TV u umjetničko djelo.

LG OLED televizor nudi vizuelnu preciznost zahvaljujući naprednoj Pixel dimming tehnologiji, kao i svim prednostima OLED tehnologije. Gledaoci mogu da uživaju u živopisnim pikselima i realnim, oštrim prirodnim bojama, kao i beskonačnom odnosu kontrasta. Jedinstven proizvod koji kombinuje tehnologiju sa dizajnom, luksuzni LG zakrivljeni OLED televizor obogaćen Swarovski kristalima sjaji u hiljadu boja.

”Veoma smo ponosni što ćemo posetiocima IFA sajma predstaviti ovaj jedinstveni televizor, koji je rezultat naše prve saradnje sa dizajnerima iz kuće Swarovski”, rekao je Hjun Hvoi Ham, predsjednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment.

”Sinonim za luksuz i prefinjenost, Swarovski kristali i LG premium OLED televizor savršeno se međusobno dopunjuju. Kristali pomažu u stvaranju zadivljujuće estetike, dok naša OLED tehnologija pruža kvalitet slike koji prevazilazi očekivanja”, dodao je Ham.

Ograničena serija LG OLED televizora biće predstavljena na sajmu IFA 2014. u Berlinu u periodu od 5. do 10. septembra, a u četvrtom kvartalu ove godine biće dostupna kupcima širom Evrope.

(mondo.rs)

Portal Analitika