Zabava

Bred i Anđelina prodali fotografije sa vjenčanja za dva miliona dolara

0309bredangelinaok
A
nđelina Džoli
i Bred Pit obično se trude da sačuvaju svoju privatnost, ali iznos od dva miliona dolara ipak ih je uspio da uvjeri da svoje fotografije sa nedavnog vjenčanja podijele sa svjetskom javnosti, pišu danas američki mediji.

Bred i Anđelina prodali fotografije sa vjenčanja za dva miliona dolara
Portal AnalitikaIzvor

Slavni glumački par prodao je fotografije časopisima "People" i "Hello!", nedjelju dana nakon što se 23. avgusta vjenčao u Francuskoj.

Dobro upućeni izvori kazali su da su se dva časopisa morala udružiti kako bi skupili dovoljno novca za ekskluzivne fotografije.

Glamurozni holivudski glumački par vjenčao se u svom dvorcu Miraval na jugu Francuske, na privatnoj svečanosti kojoj su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica.

Vjenčanju je prisustvovalo i njihovo šestero djece. Anđelina je do oltara došla u pratnji najstarijih sinova Medoksa i Paksa, a kćerke Zahara i Vivijen bacale su latice. Prstenje su predali Šilo i Noks.

Pit (50) je ranije bio u braku sa glumicom Dženifer Aniston, a Džoli (39) je ovo treći brak - bila je udata za Džonija Li Milera i kolegu glumca Bilija Boba Torntona.

Portal Analitika