Zabava

Misica pobjegla sa vrijednom krunom, traži izvinjenje organizatora

misica
B
ivša misica iz Mjanmara je saopštila da nema namjeru da preda svoju krunu ukrašenu draguljima, vrijednu 100.000 dolara, sve dok joj se organizatori takmičenja ne budu izvinili jer su je nazvali lažovom i lopovom.

Misica pobjegla sa vrijednom krunom, traži izvinjenje organizatora
Portal AnalitikaIzvor

Maj Mjat Noa je prva mjanmarska pobjednica na međunarodnom takmičenju u ljepoti. Međutim, titula joj je vrlo brzo oduzeta jer organizatori tvrde da ima 15 godina, a ne 16, koliko je propisani minimum da se uopšte učestvuje na takmičenju.

U trenutku diskvalifikacije ljepotica je nestala, zajedno sa 100.000 dolara vrijednom krunom.

Sada je sazvala konferenciju za medije kada je objasnila da nije namjeravala da ukrade krunu, ali da je takođe neće vratiti prije nego što bude upućeno izvinjenje ne samo njoj, već i njenoj zemlji.

Ona je rekla da su predstavnici takmičenja za Mis azijsko-pacifičkog regiona ti koji su lagali kada su rekli da ona ima 18, a ne 16 godina, kao i da su vršili pritisak na nju da se podvrgne plastičnoj operaciji "od glave do pete".

Maj je takođe negirala da su joj u grudi ugrađeni implanti, kako je to tvrdio medijski direktor takmičenja, Dejvid Kim. On je rekao da je ta operacija bila besplatna i da je bila dio napora da od nje bude stvorena super-zvijezda.

Po riječima Kima, djevojci je oduzeta titula jer je bila “nepoštena i nezahvalna” i zato što je pobjegla sa svojom krunom nakon što je saznala za optužbe.

(blic.rs)

Portal Analitika