Politika

DPS Mirkoviću: Podrška vašoj partiji pala za "tek" 1000 glasova

3008dps

Na žalost, nije novost da neupućene, a za određene oblasti potpuno neznavene i nekompetentne osobe, nemušto sročenim, nedorečenim i konfuznim saopštenjima, konstantno, na silu, pokušavaju doprijeti do stubaca na rubu političkih rubrika. A kada je konkretno riječ o gospodinu Mirkoviću, izlišno je njemu i odgovarati - s obzirom da je, prije svega, riječ o osobi koju su prije nekoliko dana demantovali i sami članovi partije kojoj pripada", saopštio je OO DPS Cetinje.

DPS Mirkoviću: Podrška vašoj partiji pala za "tek" 1000 glasova
Portal AnalitikaIzvor


U DPS-u su reagovali na navode predsjednika Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Cetinje

Dragana Mirkovića

i predstavnika Pokreta za promjene PzP koji tvrde da je gradnja fabrike čokolada bila samo predizborni trik.



"Znajući koliko je Mirković upućen i pozvan da govori i o infrastrukturi i o privredi, tek ćemo mu poručiti da izađe i prošeta Njegoševom, Trgom, da pođe do tržnice, stare bolnice, nove saobraćajnice, mjesta na kojem je nekad bila 'Tarina' garaža, mjesta na kojem je nekad bio donji 'Obod', do novih stambenih jedinica ili novih sadržaja za naše mlade sugrađane. Jedna takva šetnja, biće još jedan demant za sve što gospodin Mirković govori.



A kada je riječ o Mirkovićevim navodima o Ukrajini, tek ćemo mu pojasniti da u navedenoj zemlji momentalno, na društveno – političkom planu, i nije baš najbolja situacija, a da, pošto očito nije uspio shvatiti ni to, partner u gradnji fabrike, dolazi upravo iz pomenute države. Čovjek se uči dok je živ, gospodine Mirkoviću, pa čak i ako nije u toku ni sa najnačajnijim aktuelnostima iz spoljne politike", navodi se u saopštenju DPS Cetinje.



Kako ističu, kako predstavnik Pozitivne Crne Gore i nije naročito upućen, podsjetićemo da je upravo partner u pomenutom projektu još prije nekoliko mjeseci i sam, putem sredstava javnog informisanja, naglasio da su sve obaveze iz ugovora, koje su pripadale lokalnoj upravi, već završene. Da li je to ozbiljan proces, neka sami prosude, s obzirom da u njemu od prvog dana učestvuje i Ambasada Ukrajine u Crnoj Gori, kažu u DPS.



"Što se tiče ostalih prozivki, a posebno onih koje se tiču povjerenja građana, još jednom se valja prisjetiti 16. novembra prošle godine. Gospodine Mirkoviću, imali ste priliku da izmjerite povjerenje građana. I priznajemo – rekord je oboren. Za samo godinu, podrška partiji kojoj pripadate na Cetinju je pala za 'tek' hiljadu glasova. A što bi tek bilo da prepolovljeni, zagubljeni u međusobnim razmiricama i demantima, sada pokušate da se izmjerite u svom gradu. Nećemo vam stajati na muku"



U DPS Cetinja kažu da, kada je riječ o predizbornim obećanjima Demokratske partije socijalista, građani Cetinja u novembru su im ubjedljivom većinom dali još jedan četvorogodišnji mandat, što je sasvim dovoljno vremena i da ih ispune.



"Vama, svakako, preporučujemo da se posvetite sopstvenim problemima, kojih unutar Vaše partije ima na pretek.



Što se tiče reakcije Pokreta za promjene, teško je bilo što reći, s obzirom da mi nijesmo ni upućeni da oni uopšte postoje na Cetinju", zaključuje  se u saopštenju OO DPS Cetinje.

 

Portal Analitika