Fudbal

U19: Spisak za mečeve sa Velsom

Mljenovic29.08
S
elektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača za dva prijateljska susreta sa odgovarajućom selekcijom Velsa.

U19: Spisak za mečeve sa Velsom
Portal AnalitikaIzvor

Naši omladinci ugostiće "zmajeve" u Baru naredne sedmice. Prvi meč igra se 2. spetembra na stadion Topolica sa početkom u 17.00 časova, dok će se revanš odigrati dva dana kasnije na istom stadionu takođe od 17.00 časova.

Utakmice sa Velsom biće posljednje provjere za naše omladince pred kvalifikacioni turnir za odlazak na U19 Evropsko prvenstvo koji se početkom sljedećeg mjeseca igra u Gruziji.

- Dvije vrlo važne utakmice jer će biti praktično generalna proba za kvalifikacije u Gruziji. Nisam zadovoljan trenutnom situacijom što se tiče igrača jer većina njih ne igra u svojim klubovima, tako da ćemo kroz ovaj dvomeč vidjeti kolike su im trenutne mogućnosti. Nadam se da ćemo naredne dane i ove dvije utakmice iskoristiti na najbolji mogući način kao pripremu za kvalifikacije i duele sa Gruzijom, Kirprom i Rumunijom, rekao je Miljenović.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedjeljak, 1. septembar 2014. godine u 10.00 časova na Trening kampu FSCG.

Spisak: Golmani: Marko Novović (Bratstvo) i Milisav Vuksanović (Budućnost). Odbrana: Dragan Grivić, Bojan Magud (Grbalj), Marko Banović, Andrija Vukčević (Budućnost), Nicola Nilović (Jang bojs, Švajcarska) i Nikola Popović (Sutjeska). Vezni red: Stefan Lončar (Sutjeska), Dejan Kotorac (Bokelj), Anđelo Rudović (PSV Ajndjoven, Holandija), Marko Burzanović (Budućnost), Zoran Petrović (Teleoptik, Srbija), Stefan Vukčević (Zeta) i Vladimir Šebek (Jedinstvo). Napad: Filip Kukuličić (Zeta), Stefan Milošević (Budućnost) i Boris Cmiljanić (PSV Ajndhoven, Holandija).

Portal Analitika