Politika

BEČIĆ: Samo savez SDP-a i opozicije nije prevara građana

becic
S
vaki drugačiji scenario od fomiranja nove demokratske vlasti u Podgorici od onih koji su za to dobili legitimitet, predstavljao bi klasičnu prevaru građana, motivisanu ličnim opterećenjima i obavezama pojedinaca i određenih struktura, kazao je za Dan nosilac liste Socijalističke narodne partije SNP na majskim izborima u glavnom gradu Aleksa Bečić.

BEČIĆ: Samo savez SDP-a i opozicije nije prevara građana
Portal AnalitikaIzvor

On je kazao da ne vidi nijedann racionalan razog za održavanje novih izbora. Novi izbori otvaraju mnoga pitanja koja su bez odgovora u ovom trenutku i to dobro znaju oni koji sada nove izbore smatraju navdno najboljim rkešenjem kazao je on.

Bečić je rekao da je SNP u prethodnom periodu pokazao toliki stepen dobre volje i napravio nivo ustupaka koji vjerovatno nije zabilježen u novijem političkom istorijatu, a sve u cilju da konačno dođe do toliko željenih promjena.

„Tako da je ključno pitanje da li SDP odustaje od sopstvene ponude i šta je njihov zvaničan stav jer u nastupima partijskih funkcionera ima mnogo različitosti, a nakon toga bi se otvorila brojna druga pitanja“, kazao je Bečić.

Prema njegovim riječima što se tiče budućih dešavanja, mi smoSNP je u prethodnom periodu pokazao toliki stepen dobre volje i napravili su nivo ustupaka koji vjerovatno nije zabilježen u novijem političkom istorijatu, a sve u cilju da konačno dođe do toliko željenih promjena.

„Tako da je ključno pitanje da li SDP odustaje od sopstvene ponude, štaje njihov zvaničan stav jer u nastupima partijskih funkcionera ima mnogo različitosti, a nakon toga bi se otvorila brojna druga pitanja“, smatra Bečić.

 

Portal Analitika