Politika

PERIĆ: DPS ima problem da prizna da građani žele promjene

srdjap2808
D
emokratska partija socijalista (DPS) ima problem da prizna činjenicu da građani žele promjene, a model kako da od manjine naprave većinu, ne može promijeniti volju birača, ocijenjeno je iz Pozitivne Crne Gore.

PERIĆ: DPS ima problem da prizna da građani žele promjene
Portal AnalitikaIzvor


Politički drektor Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević rekao je da će početkom septembra biti lako formirana vlast u pet opština i da ne bi bilo racionalno da se dese novi izbori. On je nagovijestio da će se sve završiti u korist DPS-a.



Politički direktor Pozitivne, Srđan Perić rekao je da je očigledno da DPS ima problem da prizna činjenicu da građani žele promjene.



“Uprkos velikim pritiscima tokom kampanje u kojima su aktivisti DPS-a i fizički nasrtali na kandidate za odbornike, građani su većinski glasali za promjene. Političko razmetanje kako su se sada dosjetili modela kako da od manjine naprave većinu, ne može promijeniti volju birača”, kazao je Perić agenciji MINA.



Perić očekuje da će u septembru imati nedvosmislenu jasnu povratnu informaciju koja će značiti i konačno određenje kolega iz Socijaldemokratske partije.



“Više puta smo ponovili da su građani Podgorice glasali za promjene – njih 53 odsto. Na nama je da te promjene i realizujemo, tim prije jer je sa opozicionim partijama postignut veoma kvalitetan i korektan politički dogovor”, ukazao je Perić.



Prema njegovim riječima, dobijena je podrška za manjinsku vlast.



“Sada tu podršku treba i efektuirati formiranjem gradske vlasti, koja bi označila političke promjene koje su tražili građani”, zaključio je Perić.

 

foto: www.pozitivnacrnagora.me

Portal Analitika