Novi proizvodi

Instagram lansirao novu video aplikaciju Hyperlapse

2
I
nstagram je juče objavio novu posebnu aplikaciju za snimanje videa, te stvaranje timelapse videa sa stabilizacijom slike na vrlo jednostavan način.

Instagram lansirao novu video aplikaciju Hyperlapse
Portal AnalitikaIzvor

Ako ste ljubitelj videa, onda će vam se ova aplikacija svidjeti. Naime, radi se o vrlo jednostavnoj aplikaciji koja omogućuje korisniku snimanje videa koji algoritam same aplikacije procesira i stabilizuje, što znači da snimci više neće biti drhtavi nego glatki i ugodni za gledanje.

Nakon što snimite što ste željeli, video možete sačuvati u memoriju vašeg telefona i zatim ga podijeliti na Facebooku ili Instagramu.

Odlična stvar jeste da za korištenje Hyperlapsea ne morate kreirati nikakav nalog, niti ga povezivati s postojećim, nego možete aplikaciju koristiti odmah po instalaciji.

Što se dužine snimanja tiče, Hyperlapse omogućuje korisnicima s iPhone 4 uređajima maksimalno trajanje od 10 minuta, dok oni s iPhonom 5 mogu snimati i do 45 minuta.

Hyperlapse je trenutno dostupan samo za iPhone uređaje, a Android verzija stiže nakon što Google nadogradi API za kameru. Aplikaciju možete preuzeti na App Storeu.

Portal Analitika