TV / Film

“Mitbastersi” otpustili pola ekipe

mitbasters
"Mitbastersi" su sigurno svima poznati zbog svoji blesavih i jedinstvenih eksperimenata, format njihove emisije nije se mijenjao godinama. Sve do sada...

“Mitbastersi” otpustili pola ekipe
Portal AnalitikaIzvor

Tim koji je stvorio emisiju, Keri Bajron, Tori Beleci i Grant Imahara, dobili su otkaz, a tim sada čine samo Džejmi Hajnemen i Adam Sevidž.

Na kraju posljednje epizode koja je emitovana prekjuče, objavljeno je i zvanično da više od pola tima odlazi iz emisije. Čim su otkazi postali i zvanični, prva se na tviteru oglasila Keri Bajron, koja se na taj način pozdravila sa publikom.

- Pretpostavljam da ste svi čuli vijesti do sada. Nakon skoro 10 godina rada u emisiji "Mitbasters", nas troje više nismo u timu.Zahvaljujem se svim fanovima na podršci, a emisija će sada dobiti novi pravac. Mnogo sam naučila radeći na emisiji, što o sebi, što o svijetu oko sebe. Sve vas puno volim, jako sam tužna što je došao kraj, ali nadam se da nas očekuju neke nove uzbudljive avanture u budućnosti, napisala je Keri.

Postoje navodno dva razloga za ovaj rastanak. Prvi, stvar je kao i uvek u novcu, nije jeftino plaćati još tri čovjeka u timu, kada emisija nije u piku gledanosti. Veoma je moguće da je "Discovery Channel" zamolio producente da "srežu" budžet kako bi emisija uopšte nastavila da se snima. Drugi razlog je moguća stagnacija u idejama.

Odlazak troje članova tima, uticaće dosta na sam kvalitet emisije. Njihov odlazak moraće biti zamijenjen "kozmetičkim" putem, odnosno poboljšanjem kvaliteta u produkciji.

(blic.rs)

 

Portal Analitika