Abiznis

Đukanović i Mank otvaraju "Regent", nastupa Miloš Karadaglić

2608RegentPorto
P
redsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović i prvi čovjek Porto Montenegra, njegov glavni investitor Piter Mank, otvoriće sjutra zvanično ekskluzivni Hotel „Ridžent“ („Regent“) u tom turističkom naselju u Tivtu.

Đukanović i Mank otvaraju "Regent", nastupa Miloš Karadaglić
Portal AnalitikaIzvor

Kako je za Portal Analitika rekao PR Porto Montenegra, Danilo Kalezić, na svečanosti koja će početi oko 19 časova, u prvom redu biće i Stiven Pan, predsjedavajući Borda direktora tajvanske kompanije Regent Hotels & Resorts, ujedno izvršni direktor Internationacionale hotelske korporacije Formosa. Njemu će se pridružiti Oliver Korlet, izvršni direktor Porto Montenegra.

Takođe, među zvanicama je Roman Vaščuk, ambasador Kanade za Crnu Goru i Srbiju.

U programu svečanog otvaranja nastupiće naš čuveni klasični gitarista Miloš Karadaglić i srpska pop zvijezda Aleksandra Radović.

Podsjećamo, Hotel „Regent Porto Montenegro“ primio je prve goste 1. avgusta. Ovaj smještajni objekat sa pet zvjezdica ima površinu od skoro 20.000 kvadrata, sa 51 hotelskom sobom i 35 rezidencijalnih apartmana, koje je dizajnirao studio Reardon Smith Architects.

- Krov boje terakote, estetika inspirisana italijanskim palacima koji postoje širom zaliva, svjedoče o viševjekovnom uticaju Venecije. Centralni hol sa pogledom na more i okolne planine vodi do Italijanske bašte čiji ugođaj upotpunjavaju vodene površine i ostrvo namijenjeno za večere i ekskluzivne događaje. Gastronomska ponuda je gostima dostupna u glavnom restoranu „The Dining Room“, poslastičarnici „The Gourmet Corner“ i restoran-baru „The Library Bar“. Odlična i raznovrsna gastronomska ponuda, besprijekorna usluga i vanvremenska elegancija karakteristična za „Regent“, zaštitni je znak i ovog hotela – ističu iz Porto Montenegra.

Gostima će na usluzi spa centar sa teretanom „The Regent Spa“. Na višim nivoima nalaze se hotelske sobe i rezidencije, čiji multifunkcionalni dizajn potpisuje Tino Cervudaki.

Prema procjenama, cijena hotela iznosi više od 55 miliona eura, a najskuplji stan - penthaus na više od 650 kvadrata - košta sedam miliona eura.

Investitor izgradnje novog tivatskog hotela je PM Hotels, kćerka-firma kompanije Adriatic Marinas.

Prvi gosti hotela su u prilici da dobiju posebne povoljnosti za boravak, pa tako noćenje u dvokrevetnoj sobi plaćaju od 368 eura po osobi.

Portal Analitika