Zabava

Bez gaćica i brushaltera: Sijevaju butine, grudi. Gdje je granica?

okrita1
K
ada žele da modno zablistaju i zasijene zvijezde nas obično ostave otvorenih usta, i to sve češće u negativnom kontekstu. Posljednja dodela MTV VTA nagrada bila je prilika da se zaista zapitamo: da li su se ove žene obukle iliu svukle. Na crvenom tepihu u Los Anđelesu poznate pjevačice i glumice otkrile su više nego što je potrebno i potvrdile pravilo da sve češće izlaze bez veša, nego u njemu.

Bez gaćica i brushaltera: Sijevaju butine, grudi. Gdje je granica?
Portal AnalitikaIzvor

RITA ORA

Već viđeni prorezi, rascjepi...Rita Ora je izgledala impresivno i seksi u crvenoj satenskoj haljini, ali je delovala više kao da se ogrnula, nego obukla.

okjlo
DŽENFER LOPEZ

Izvajano zmijsko tijelo JLo pokazuje "na sva zvona", a ova haljina iako je efektna za scenski nastup, prilično je "nestašna" pod naletima vetra. Diva je svakako ostala zapamćena i primećena, ali malo je verovatno da je uživala i osećala se udobno.

oktejlor
TEJLOR SVIFT

Iako zvijezda i često puta proglašavana za modnu ikonu, Tejlor je ovog puta na crvenom tepihu izgledala kao da se spustila sa trapeza. Smjela kombinacija koja liči na triko nije ono šta njeni fanovi očekuju.

okdemilovato
DEMI LOVATO

Dekolte do pupka? Ništa novo, ali Demi je svakako trebala pažljivije da bira s obzirom da njene grudi ne izgledaju sjajno u ovom modelu.

okamber
AMBER ROUZ

Njen stajling je zaista nestvaran. Mada je njena publika navikla na razne modne ludorije i promašaje, ovaj put je Amber prevazišla samu sebe. Ali, ona svakako ne mari za mišljenje drugih.

 

 

 

Portal Analitika