Politika

KALUĐEROVIĆ: DPS šalje opasne poruke

kaludjerovic
S
ocijalistička narodna partija ocijenila je da rukovodstvo DPS-a, poslednjih dana i sedmica, javnosti šalje političke poruke koje su dramatično opasne za Crnu Goru i njen demokratski napredak.

KALUĐEROVIĆ: DPS šalje opasne poruke
Portal AnalitikaIzvor

''Slučaj OIK Kolašin u režiji DPS-a i odbijanje da se proglase konačni izborni rezultati kako bi se onemogućilo konstituisanje SO Kolašin i nagovještene većine bez DPS-a, šalje poruku da su DPS i njen lider Milo Đukanović spremni da u cilju odbrane svoje pozicije na vlasti učine sve, ne mareći ni za izbornu volju građana, niti za ustavni poredak Crne Gore'', naveo je u saopštenju funkcioner SNP-a Velizar Kaluđerović.

On je ocijenio da Đukanović već sada šalje jasnu poruku da neće prihvatiti društvenu realnost u kojoj on i njegova DPS nijesu vlast u Crnoj Gori.

''Dešavanja u Herceg Novom i blokada konstituisanja odborničke većine bez DPS-a u Glavnom gradu Podgorici i još nekoliko opština u kojima su održani lokalni izbori 25.maja, samo su nastavak ove iste političke matrice DPS-a'', poručio je Kaluđerović. (Portal RTCG)

 

Portal Analitika