TV / Film

Šta je sa posljednjim filmom Robina Vilijamsa?

2108robin
U
bioskope bi 2015. godine trebalo da stigne film „Absolutely Anything“, koji režira Pajtonovac Teri Džons, ali je pitanje da li će se na odjavnoj špici naći i ime nedavno preminulog glumca Robina Vilijamsa.

Šta je sa posljednjim filmom Robina Vilijamsa?
Portal AnalitikaIzvor

Premda je naučnofantastična komedija „Absolutely Anything“ već označena kao „posljednji film Robina Vilijamsa“, još uvijek je neizvjesno da li će reditelj Teri Džons u konačnu verziju filma uvrstiti i Vilijamsov učinak.

Naime, Džons je režirao film u kojem glavni junak, nastavnik koga igra Sajmon Peg, otkriva svoje supermoći, dok pet članova Letećeg cirkusa Monitja Pajtona, uključujući i Džonsa, igraju vanzemaljce.

Vilijams je u filmu pozajmio glas nastavnikovom psu, koji ima neobično važnu ulogu u filmu.

„Nisam siguran da li je Robin završio svoj dio snimanja. On je pozajmljivao glas mom psu i nadam se da je sve snimljeno do kraja, jer bi bila velika šteta da ga nemamo u filmu“, kaže za Dejli telegraf glumac Sajmon Peg. „Naravno, u svemu tome postoji izvjesna doza tuge, ali siguran sam da ono što je snimio sadrži dovoljnu dozu njegove genijalnosti.“

Nedavna vijest o Vilijamsovoj smrti zatekla je Pega na premijeri njegovog drugog filma „Hector and The Search For Happiness“.

„To je užasan gubitak. On je bi neko za koga smo svi pretpostavljali da je vedar i beskrajno srećan čovjek, ali očigledno to nije bio“, izjavio je Peg.

Producenti filma Bil Džons i Ben Timlet izdali su kratko saopštenje u kojem se navodi da je Vilijams u cjelosti završio svoj posao.

„Nasuprot pojedinim navodima, možemo da potvrdimo da je Robin Vilijams završio proces snimanja glasa za ulogu psa Denisa. Svi u timu smo užasnuti tužnim vijestima i šaljemo naše saučešće Robinovoj porodici“, stoji u njihovom dopisu medijima.

Britanski distributer filma „Absolutely Anything“, kompanija „Lionsgate UK“, u kratkom saopštenju nije željela da potvrdi, ni da opovrgne glasine o tome da li će se konačna verzija pomenutog ostvarenja imati i Robina Vilijamsa među potpisanim glumcima.

Film je trenutno u fazi postprodukcije a u bioskope bi trebalo da stigne sljedeće godine.

izvor: b92.net

Portal Analitika