Muzika

Pogledajte spot za novu pjesmu Petra Graša “Uvik isti”

graso
S
plitski muzičar Petar Grašo predstavlja emotivan videospot za pjesmu "Uvik isti" kojim prikazuje kraj života tipičnog Dalmatinca koji je ostao vjeran porodici, sebi ali i svojim navikama i porocima.

Pogledajte spot za novu pjesmu Petra Graša “Uvik isti”
Portal AnalitikaIzvor

Sve što ostavi iza sebe je boca vina i pregršt uspomena.

"Želja mi je bila da se na jedan simpatičan način opiše esenca dalmatinskog života, postulata i načina kako se ovdje živi jer se vrijednost čovjeka očituje po tome da ga život ne mijenja, a pogotovo ne na gore!", izjavio je Grašo i dodao: "Simpatična je ovo priča o čovjeku koji i pred sam kraj života ima iste radosti koje je imao kao mlad i na kraju umire sretan okružen najmilijima. Scene u kojima glumim starog sebe na istom krevetu gdje mi je ležao pokojni djed za mene su bile vrlo emotivne".

Spot je sniman u stanu babe i pokojnog đeda Petra Graša. Za muzičara je samo snimanje bilo vrlo emotivno jer ga je vratilo u djetinjstvo, a spot se snimao više od 15 sati pod teškom filmskom šminkom. Snimljen je u režiji Vojana Koceića i produkciji PILOT studija, dok je za vrhunsku šminku bila zadužena Dolores Žanko.

Autor muzike za hit "Uvik isti" je Tonči Huljić, tekst su zajedno napisali  Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a aranžman Nikša Bratoš. Pjesma je prvi put predstavljena na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

(klix.ba)

Portal Analitika