Region

Raspisana crvena Interpolova potjernica za Milićevim

markobit
Z
a Markom Milićevim, osumnjičenim da je kriv za smrt Luke Jovanovića danas je raspisana crvena potjernica Interpola, što znači da će biti uhapšen gdje god bude identifikovan, saznaje "Blic".

Raspisana crvena Interpolova potjernica za Milićevim
Portal AnalitikaIzvor

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije blisko saradjuje sa Interpolom kako bi osumnjičeni što prije bio priveden pravdi, navodi se u saopštenju srpskog MUP-a.

Milićev se nalazi u bjekstvu, pošto je 10. avgusta letom za Istanbul u 12.25, sa svojim pasošem napustio zemlju.

Milićev je osumnjičen da je, nakon što je svojim autom "kantrimen" usmrtio Luku Jovanovića 25. jula na Brankovom mostu, sa prijateljima pobjegao sa lica mjesta, a 15 dana kasnije i iz zemlje.

Ranije je saopšteno da je Treće osnovno tužilaštvo podnijelo zahtjev sudu za određivanje pritvora Marku Milićevu kako bi se što prije stekli uslovi da se za njim raspiše potjernica, rekao je danas Tanjugu tužilac Boris Pavlović.

U toku večeri sudija za prethodni postupak će saslušati pet osumnjičenih prijatelja Marka Milićeva povodom prijedloga tužilaštva da im se odredi pritvor, dok je taksisti Saši Jankoviću pritvor već određen.

Prijatelji Marka Milićeva, koji su bili u “kantrimenu” kada je on na Brankovom mostu udario Luku Jovanovića, nakon nesreće prešli su u taksi vozilo. Milićev je taksisti naredio da ga prati.

Nesreća na Brankovom mostu dogodila se 25. jula, kada se Luka Jovanović vraćao iz grada sa prijateljima kući. Njima se na mostu pokvarila "lada" i kad su izašli da ga preguraju u zaustavnu traku na njih je naletio "mini kantrimen".

 

Portal Analitika