Region

Određen pritvor taksisti koji je pomagao Marku Milićevu

markobit
T
reći osnovni sud odredio je pritor do 30 dana vozaču taksija Saši Jankoviću koji je prevezao prijatelje Marka Milićeva, nakon što je on svojim autom "katrimen" usmrtio Luku Jovanovića prije više od dvije sedmice na Brankovom mostu, rekao je portparol suda Igor Veličković Tanjugu.

Određen pritvor taksisti koji je pomagao Marku Milićevu
Portal AnalitikaIzvor

Ostali osumnjičeni, prijatelji Milićeva koji je u bjekstvu, još nijesu saslušani kod sudije za prethodni postupak, precizirao je Veličković.

Jankoviću, koji se sumnjiči za krivično djelo pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog djela, pritvor je određen zbog bojazni da bi u toku istrage mogao da utiče na svjedoke.

Prijatelji Marka Milićeva, koji su bili u “kantrimenu” kada je on na Brankovom mostu ubio Luku Jovanovića, nakon nesreće prešli su u taksi vozilo. Milićev je taksisti naredio da ga prati.

Iz "kantrimena" u taksi prešli su Nikola Lepen, Dana Manevski, Tamara Bogdanović i Milica Novaković, kojima je juče određen policijski pritvor do 48 sati zbog sumnje da su izvršili krivično djelo - pomoć učinocu poslije izvršenja krivičnog dela.

Milićev (33) je u bjekstvu i nalazi se u Turskoj, rekao je juče srpski ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. (Blic)

 

Portal Analitika