Politika

NOVA: Istopolne zajednice bruka za Crnu Goru

oknova
N
ova srpska demokratija oštro se protivi namjerama Vlade da ozakoni istopolne zajednice. U toj stranci kažu da bi se, "takvim sramnim činom“ udario šamar našim građanima i istinskim vrijednostima Crne Gore.

NOVA: Istopolne zajednice bruka za Crnu Goru
Portal AnalitikaIzvor

"Gej parade, koje su se održavale u Budvi i Podgorici, već su nanijele dovoljno štete, tako da bi svaki sljedeći potez značio guranje Crne Gore u klasični nemoral i bruku kakvu joj niko nije nanio u istoriji“, poručuju iz NOVE.

Kažu i da znaju da u Vladi Crne Gore postoji više homoseksualaca.

„Ali to nije razlog da se tim osobama omogućava da zakonski sklapaju brakove, a sljedeći potez bi bio i da im se omogući usvajanje djece. Poštenije je da homoseksualci iz Vlade više ne kriju svoje seksualno opredjeljenje nego da izađu u javnost i kažu šta su, a ne da ispod žita provlače zakone koji odgovaraju njima i njihovoj zajednici", navodi se u saopštenju NOVE.

Smatraju i da možda neko mislio da će podrška istopolnim brakovima poboljšati turističku sezonu i da će te aktivnosti uvrstititu u turističku ponudu.

"Oni koji su uništili sve fabrike i preduzeća i pogazili dostojanstvo građana Crne Gore, sada kao izlaz nude turističku privredu gdje bi zaposleni trebali da organizuju svadbe homoseksualaca", navodi se u saopštenju.

 

 

Portal Analitika