Rukomet

"Plave" završile pripreme na Kopaoniku

1608kopaonikpripremeok
R
ukometašice Budućnosti završile su pripreme na Kopaoniku, gdje su boravile u prethodnih deset dana u sklopu priprema za novu sezonu.  ”Plave” su ispunile zacrtano, imale su sjajne uslove za rad i počele da podižu formu i uigravaju se za velike izazove koji ih očekuju u predstojećoj sezoni. Trener Dragan Adžić ističe da je atmosfera u timu sjajna, da su djevojke imale odličan pristup obavezama, a da posebno raduje povoljan zdravstveni bilten.

"Plave" završile pripreme na Kopaoniku
Portal AnalitikaIzvor

- Djevojke su kvalitetno odradile individualne pripreme uoči početka sezone i to nam je dalo mogućnost da od prvog dana sprovodimo u djelo ono što je zacrtano. U Brzećoj smo imali sjajne uslove za rad, a poslužilo nas je i vrijeme pa smo tri treninga odradili na otvorenom. Zdravstveni bilten je povoljan, tako da se puni utisaka vraćamo sa Kopaonika i očekujem da će se kvalitetan rad vidjeti na terenu. Kvalitet tima nije sporan, a posebno raduje sjajna atmosfera koja može da bude presudan faktor za rezultat ove generacije. Igračice su toga svjesne jer su zahvaljujući tome ostvarile najveće uspjehe u karijeri. Slijede nam pripremni mečevi i kvalitetne provjere, ali znamo da još nijesmo u takmičarskom ritmu i da tek treba da podižemo formu za početak Lige šampiona i teške ispite koji nas očekuju u najtežoj grupi – kazao je Adžić.

Igračice su slobodne predstojećeg vikenda, a u ponedjeljak i utorak će trenirati u Sportskom centru ”Morača”.

Za srijedu je planiran odlazak na turnir u Bukureštu, koji je na programu od 21. do 24. avgusta i na kojem će protivnici biti njemački Bjetinghajm i ruski Rostov.

”Plave” će 28. avgusta otputovati za Koprivnicu koja će biti domaćin turnira na kojem će pored domaćina Podravke, nastupiti Krim i slovačka ekipa Mihalovce.

Regionalna liga počinje krajem septembra, a nakon otkazivanja turnira ”Vinko Kandija” koji je trebalo da bude organizovan 12. i 13. septembra u Ljubljani, izabranice Dragana Adžića pokušaće da odigraju nekoliko kontrolnih mečeva kako bi se spremile za početak Lige šampiona.

(tekst i foto: www.zrkb.me)

Portal Analitika