Fudbal

Čelsi dovodi Benatiju

1608zozemurinjook
H
arizmatični menadžer Čelsija Žoze Murinjo odlučio je da Viktora Mozesa ponovo proslijedi na pozajmicu- poslije Liverpula seli se u Stouk. S druge strane, Marokanac iz Rome Mehdi Benatija je  na korak od Čelsija.

Čelsi dovodi Benatiju
Portal AnalitikaIzvor

Reprezentativac Nigerije Viktor Mozes narednih godinu dana igraće na pozajmici u Stoku, potvrdio je klub sa Stamford Bridža. On je prošlu sezonu takođe proveo na pozajmici u Liverpulu, gde je odigrao 22 utakmice i postigao dva gola. Tokom karijere igrao je još za Kristal Palas i Vigan.

Mozes je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Engleske, ali je kasnije odlučio da nastupa za Nigeriju.

Sa druge strane, fudbaler Rome i reprezentativac Maroka Mehdi Benatija nalazi se blizu prelaska u Čelsi za 30 miliona eura, piše Gazeta delo sport. Kako se navodi, sportski direktor Rimljana Valter Sabatini nalazi se u Londonu na pregovorima sa Čelsijem, ali se spekuliše i da je u igri i Mančester junajted.

Marokanski štoper nije igrao za Romu u prijateljskom meču protiv austrijskog Vinera (4:1), što ukazuje da je blizu odlaska iz kluba. Benatija je prošle godine prešao iz Udinezea u Romu, a igrao je još za Marsej, Tur, Klermon i Lorijen.

Za rimski klub je prošle sezone u Seriji A odigrao je 33 utakmice i postigao pet golova.

(mondo.rs)

Portal Analitika