Zabava

Nataša Novaković mis Crne Gore

cdm
M
is Crne Gore za 2014. godinu je Nataša Novaković iz Podgorice. Nova misica Crne Gore ima 18 godina i upisala je studije medicine.

Nataša Novaković mis Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Prva pratilja je Maja Čukić (19 ) iz Podgorice, student UDG-ja, a druga pratilja je djevojka iz Bijelog Polja Katarina Šećković (20) student Fililoškog fakulteta.

Titule Top modela i mis fotogeničnosti ponijela je Maja Čukić, a mis šarma Baranka Danijela Đukić (21), student Ekonomskog fakulteta.

Stipendije UDG-a pripale su najljepšoj Crnogorki za 2014. godinu Nataši Novaković i Maji Čukić.

Izbor za mis Crne Gore održan je večeras su turističkom kompleksu “Ruža vjetrova” na Velikom pijesku, između Bara i Ulcinja.

U finalnoj večeri devojke su imale tri predstavljanja, prvo predstavljanje bilo je u džinsu, devojke su nosile majice „Aura“, koja je oficijalna šminka izbora i šorceve koje je specijalno dizajnirala Ilma Hamidović iz Novog Pazara. Kupaći kostimi su italijanskog brenda '' Il cuore“, a Nada Kolašinac je dizajner svečanih haljina kojim su djevojke bile prezadovoljne. Mlada dizjanerka Katarina Zjalić je uradila specijalno dizajniranu, velelepnu krunu.

Najljepša Crnogorka ići će u decembru u London na izbor za mis svijeta.

U muzičkom dijelu nastupićli su Jelena Đorđević, Nikola Burovac i Milena Vučić.  (Tekst i foto: CdM, Dnevne novine)

 

 

 

 

 

 

Portal Analitika