Politika

Članovi ulcinjskog DPS-a pisali Đukanoviću

ulcinj-ulqin-panorama
R
ukovodstvu Demokratske partije socijalista DPS na čelu sa liderom Milom Đukanovićem nedavno se obratila grupa, kako su naveli „nezadovoljnih, potlačenih i odbačenih“ članova, simpatizera i glasača iz Ulcinja, među kojima se nalaze i članovi Opštinskog odbora te stranke, objavio je portal Ul-info, a prenio portal CdM.

Članovi ulcinjskog DPS-a pisali Đukanoviću
Portal AnalitikaIzvor

Oni su zatražili od centrale partije da izvrši analizu pregovora za formiranje vlasti u Ulcinju i da smjeni one koji su doprinjeli da DPS, sa odličnim rezultatom i devet osvojenih mandata, ostane u opoziciji.

„Oni su iz svojih udobnih fotelja i svih beneficija koje imaju zahvaljujući DPS-u, dobro situirani, nonšalantno pristupili postizbornom pregovaračkom procesu, koji su trajali nekoliko nedjelja i na kraju doživjeli fijasko“, kaže se u ovom pismu i ističe da je to „kod većine članova Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a, kao i simpatizera u Ulcinju, izazvalo šok i strašno razočaranje.

Dodaje se da će u slučaju izostanka odgovora od stranačkog vrha na ovaj dopis, u koji je Portal Ul-info imao uvid, potpisnici o svemu obavjestiti javnost, odreći se svih funkcija i napustiti DPS.

 

 

Portal Analitika