Politika

RADUNOVIĆ: Nadam se da je izjava Azre Jasavić proizvod nekih novih saznanja

0608slavenPOCETNA
P
otpredsjednik Nove srpske demokratije i poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović kazao je u izjavi za Portal Analitika da se nada da je izjava potpredsjednice Pozitivne Crne Gore Azre Jasavić o mogućem formiranju vlasti SDP-a i opozicije u Podgorici proizvod nekih novih saznanja o stanju u SDP-u a ne izraz njene želje.

RADUNOVIĆ: Nadam se da je izjava Azre Jasavić proizvod nekih novih saznanja
Portal AnalitikaIzvor

- U Demokratskom frontu smo spremni za koaliciju u Podgorici jer je to prirodni izraz volje građana na izborima, kazao je Radunović za Portal Analitika.

Jasavić je u izjavi za Dan kazala da vjeruje u dogovor SDP-a i opozicije u septembru, jer novi izbori bi isključivo odgovarali DPS-u.

Radunović je ocijenio da nikada nije sumnjao u iskrenost Pozitivne Crne Gore da je spremna na dogovor sa opozicijom u Podgorici.

- Iako je došlo do unutarstranačkih problema u toj partiji ni jednog momenta njihova posvećenost dogovoru sa opozicijom nije došla u pitanje, naveo je on.

Upitan da li SDP spreman da uđe u priču o koaliciji sa opozicijom s obzirom da ni pitanje manjinske uprave nije stavljao na glasanje na svojim stranačkim organima, Radunović je kazao da niko ne zna kakav je stav SDP-a.

- Da sačekamo kraj godišnjih odmora i da vidimo kakav će im biti stav, zaključio je Radunović.

Portal Analitika