Fudbal

Murinjo: Čelsi može da vlada deceniju

murinjo1408
Ž
oze Murinjo
je upozorio protivnike u Premijer ligi da Čelsi može da dominira u narednoj deceniji.

Murinjo: Čelsi može da vlada deceniju
Portal AnalitikaIzvor

Na "Stamford Bridžu" su u ovom prelaznom roku potrošili više od 70 miliona funti, a stigli su Dijego Košta, Sesk Fabregas, Filipe Luis i Didije Drogba, prenose sportski portali.

Čelsi je prošle sezone završio na trećem mjestu u engleskom prvenstvu, a Murinjo sada najavljuje velike stvari, piše Goal.

“Imamo ekipu koju želimo. To je ekipa za sjutra, za sljedeću sezonu, a ujedno s tim i velikim mogućnostima za idućih pet ili deset godina. Imamo puno mladih igrača. Ja volim svoju ekipu“, kazao je Portugalac.

„Nema trenera na svijetu koji ima savršen tim. Nema trenera koji može da kaže da je njegova ekipa savršena ili da je ne može poboljšati na određenim pozicijama. Jedino što mogu reći da mi se moja ekipa jako sviđa. Klub je napravio fantastičan posao jer mi je doveo tri igrača koja sam tražio, na lijevom beku, u sredini i u napadu“, dodao je Murinjo.

„Istini za volju, dobio sam dva napadača, jer se vratio Drogba. Dakle, imam ekipu kakvu želim, nećemo reći da je savršena, nećemo reći da je najbolja, ali ćemo reći da mi volimo svoju momčad“, zaključio je 'Specijalni'.

rtcg.me

Portal Analitika