Novi proizvodi

Mobilna aplikacija SMSBank: Na najbrži način do informacija o računu

1308aplikacija
M
obilna aplikacija SMSBank odnedavno je dostupna i u Crnoj Gori. Aplikacija je namjenjena svim ljudima koji žele na jednostavan način da dobiju informaciju o stanju na svom bankovnom računu.

Mobilna aplikacija SMSBank: Na najbrži način do informacija o računu
Portal AnalitikaIzvor

Ideja da ukucavate određeni broj na koji treba da pošaljete poruku, te da unesete odgovarajući kod kao sadržaj poruke, najčešće će vas odvratiti od toga da koristeći SMS servise banke provjerite stanje na računu i biće vam vjerovatno lakše da odete do obližnjeg bankomata ili pretražite poruke koje ste ranije dobili od banke.

Međutim, sa aplikacijom SMSBank ove važne informacije postale su dostupnije.

Nakon početnih podešavanja, pomoću samo jednog klika možete provjeriti stanje na svom računu, kreditnoj kartici ili slično. Aplikacija je potpuno sigurna za korišćenje, jer nema uvid u bilo kakve finansijske informacije o korisniku, već služi samo kao zamjena za uobičajeni proces kucanja SMS poruke na određeni broj sa odgovarajućim kodom i njeno slanje.

Kada se aplikacija startuje, prvo što treba da uradite jeste da izaberete jednu ili više banaka čije SMS usluge želite da koristite. Nakon toga, klikom na željenu banku, dobijate mogućnost korišćenja SMS usluga koje banka nudi. Kada izaberete uslugu koja vam treba, pojaviće se standardni ekran za slanje SMS poruke na vašem mobilnom uređaju sa već unijetim potrebnim sadržajem poruke kao i brojem na koji je treba poslati, tako da sve što treba da uradite nakon toga, jeste da pošaljete poruku.

Ova besplatna aplikacija je trenutno jedinstvena na crnogorskom tržištu, a trenutno je dostupna za obije aktuelne platforme (Android i iOS). Aplikaciju je kreirala kompanija 2BI. Više informacija zainteresovani mogu dobiti na vebsajtu http://www.2bi.me/smsbank.html

Portal Analitika