Zabava

Milan prebolio Severinu?

milanPopovic1208
S
rpski kralj bakra Milan Popović provodio se sa djevojkom koja, prema pisanju beogradskog Blica kao i on, voli vino. Milan je proveo nekoliko dana na Hvaru sa atraktivnom voditeljkom Jelenom Kikić.

Milan prebolio Severinu?
Portal AnalitikaIzvor

- Milan i Jelena viđeni su u jednom od ekskluzivnijih restorana, ali i u šetnji, kada ih je fotoreporter uslikao - ispričao je za „Blic“ izvor s lica mjesta.

Da bi provjerili u kakvoj su tačno vezi, iz Blica su pozvali pomenutog biznismena.

- Budući da Jelena vodi emisiju o vinu i vinogradarstvu, a da sam ja vlasnik vinograda u Vršcu, razmjenjivali smo iskustva - kratko je rekao Milan za „Blic“ i odbio da odgovori na pitanje da li je s voditeljkom više od prijatelja.

S druge strane, Jelena je kroz osmijeh rekla da biznismena poznaje odranije.

- Milana poznajem nekoliko godina. Put na Hvar je bio isključivo poslovne prirode. Vodim emisiju o vinu, pa smo bili u gostima kod hrvatskih vinara. Ovoga puta, oni su bili naši domaćini. Nijesmo nas dvoje bili sami tamo, već u društvu - kaže Jelena.

Manekenka i voditeljka Jelena Kikić sa 16 godina je pobijedila na izboru za najljepšu Subotičanku. Radila je najveće revije širom Evrope i Azije. Ipak, pobijedila je njena ljubav prema novinarstvu, pa je postala voditeljka.

Portal Analitika