Politika

Liberali nastavljaju saradnju sa Partijom za Gusinje

1108liberalilogook
P
redsjednik Liberalne partije Andrija Popović sa saradnicima, generalnim sekretarom LP Esadom Šainovićem, savjetnikom Mirzom Krcićem i predsjednikom OO LP Gusinje Ragipom Deljaninom, susreo se juče tokom radne posjete Gusinju sa rukovodstvom Partije za Gusinje. Delegaciju LPCG ugostio je predsjednik PZG dr Rusmin Laličić.

Liberali nastavljaju saradnju sa Partijom za Gusinje
Portal AnalitikaIzvor

 

-Lideri dvije partije razgovarali su o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori i Gusinju nakon povratska statusa Opštine. Na prvim lokalnim izborima 25.maja u Gusinju, Liberalna partija i Partija za Gusinje nastupili su sa zajedničkom listom i osvojili 10 mandata u lokalnoj Skupštini u kojoj su druga najjača i najveća opoziciona politička grupacija.Liberalna partija i Partija za Gusinje dogovorile su nastavak saradnje na temeljnim načelima građanskog i liberalnog društva koja baštine obije političke opcije- saopšteno je Portalu Analitika iz Liberalne partije.

Predsjednik LP Andrija Popović kazao je da će kao poslanik u Skupštini Crne Gore i dalje zastupati stavove Partije za Gusinje, koja u ovom trenutku nema parlamentarni status, i zalagati se za rješavanje problema sa kojima se susrijeću građani i građanke Gusinja, doprinoseći aktivinijem i kvalitetnijem razvoju Opštine Gusinje

Portal Analitika