Zabava

U Ruži vjetrova počele pripreme za izbor Mis Crne Gore

misspripreme1108
N
a Velikom pijesku, u hotelu “Ruža vjetrova”, počele su finalne pripreme za izbor Mis Crne Gore u organizaciji “Miss Monte” i tehničkoj produkciji kompanije “Miss Yu” iz Beograda.

U Ruži vjetrova počele pripreme za izbor Mis Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Najljepša Crnogorka će biti izabrana na istom mjestu, u petak 15. avgusta, javlja Barinfo. Ove godine za najljepšu Crnogorku boriće se 13 kandidatkinja.

U izboru za Mis Crne Gore učestvovaće Baranke Ksenija Đurović i Danijela Đukić, Jovana Tomičić iz Kotora, Katarina Šećković iz Bijelog Polja, Nataša Novaković, Slađana Bulatović, Jelena Dujović i Maja Cukić iz Podgorice, Jovana Nikolić i Mila Vulović iz Budve, Sandra Rešetar iz Danilovgrada, Ana Patrić i Anđela Petrović iz Nikšića.

nikolina-loncar-pr-miss

- Sve kandidatkinje će narednih pet dana imati snimanja za katalog, videobuk, spotove i koreografije. Specijalni gost na završnoj večeri je Emina Jahović koja promoviše svoj parfem “Closer”, a gosti će biti Milena Vučić, Nikola Burovac, Jelena Đorđević. Takođe, brend Aura biće oficijalna šminka izbora - rekla je Nikolina Lončar, PR izbora Mis Crne Gore.

Barinfo.me

Portal Analitika