Politika

Vlahović: Spremamo se za izbore

vlahovic
L
ider Crnogorske demokratske unije (CDU) Miodrag Vlahović kazao je da ta partija umjereno i bez žurbe priprema infrastrukturu u svim gradovima, kako bi spremno dočekala eventualne prijevremene parlamentarne izbore.

Vlahović: Spremamo se za izbore
Portal AnalitikaIzvor

Vlahović je u Pljevljima, nakon sastanka sa inicijalnim odborom partije u tom gradu, rekao da je CDU preko podružnica ili ljudi bliskih partiji trenutno prisutna u 16 opština.

Najavio je da će uskoro uslijediti formiranje pojedinih opštinskih odbora.

„Prvo smo osnovali izuzetno kvalitetan opštinski odbor u Budvi, a u Bijelom Polju ćemo to uraditi 20. septembra. Biće to reprezentativan odbor za taj grad i nacionalno i vjerski i obrazovno i generacijski“, kazao je Vlahović.

U međuvremenu će, kako je najavio, pripremati konvencije u Podgorici, Nikšiću i na Cetinju, dok bi osnivanje opštinskog odbora u Pljevljima moglo uslijediti početkom novembra.

„Pljevlja će za CDU imati poseban značaj i pažnju s obzirom na neiskorišćene ekonomske potencijale. Sve ono što nije iskorišćeno proteklih decenija treba da se stavi u pogon, ne samo u Pljevljima, već na cijelom sjeveru i u državi“, kazao je Vlahović.

Govoreći o lokalnim izborima, Vlahović je rekao da nije njegovoj partiji da se time bavi, ali i da sa pažnjom posmatraju razvoj situacije.

„Nas interesuje da ukoliko budu raspisani ponovljeni lokalni ili prijevremeni parlamentarni izbori budemo spremni za njih“, rekao je Vlahović.

On je ponovio da će u slučaju izbora CDU nastupati samostalno. (Portal RTCG)

 

Portal Analitika