Fudbal

Bokelj odolio Zeti, "petarda" Mornara

0908Mornar
Z
eta jedan od kandidata za sam vrh tabele, već na startu prvenstva je zastavljena - novi prvoligaš Bokelj na svom stadionu je izborio 1:1. U Baru je Mornar deklasirao Berane 5:1 i tako naplatio rivalu dugove iz baraža. U 18.30 na Starom aerodromu počeo je meč između Budućnosti i Mogrena, "plavi" nakon 45 minuta vode 2:0.

Bokelj odolio Zeti, "petarda" Mornara
Portal AnalitikaIzvor

Mornar sjajan na premijeri (foto:topfudbal) Mornar sjajan na premijeri (foto:topfudbal)

Bokelj se nije uplašio silno pojačane Zete, odigrao je hrabro i najavio da u Kotoru nikome neće biti lako da osvoji bodove. Domaći su poveli golom Lazarevića u 17. minutu i dugo odolijevali Zeti.

Gosti su nakon loše odigranog prvog dijela, u nastavku krenuli na sve ili ništa i u 68. minutu izjednačili golom povratnika Orlandića. Ipak, puleni Rada Vešovića nijesu imali snage za pobjedu, pa je ostalo 1:1.

Mornar i Berane su kasno počeli sa pripremama (Barani zbog toga što su sprrmali za Drugu ligu, a Beranci zbog finansija), ali to se više osjetilo kod gostiju.

Barani su od starta stavili do znanja gostima da nemaju što da traže - Jovančov, pa talentovani Lalošević već nakon pola sata donijeli su sigurnih 2:0. Jovančov je drugim golom početkom nastavka (iz penala) donio ubjedljivih 3:0 i osigurao pobjedu.

Do kraja, viđena su još tri gola i to sve u posljednjih 10 minuta. Bubanja je povećao na 4:0, Japanac Tojošima je spasio čast gostiju, da bi goleadu u Baru zaključio Darmanović, za konačnih 5:1.

Izvor i foto: rtcg.me

Portal Analitika