Fudbal

Vlaisavljević objavio spisak za Hrvate

88stab
S
elektor mlade reprezentacije Crne Gore Dušan Vlaisavljević objavio je spisak igrača za prijateljski meč sa odgovarajućom selekcijom Hrvatske koji se 13. avgusta igra u Sinju.

Vlaisavljević objavio spisak za Hrvate
Portal AnalitikaIzvor

Duel sa Hrvatima biće posljednja provjera našoj mladoj reprezentaciji pred nastavak nastavak kvalifikacija za plasman na U21 Evropsko prvenstvo i duele sa Rumunijom i Farskim Ostrvima. Selektor Vlaisavljević za meč u Sinju nije mogao da računa na veliki broj igrača koji dolaze iz inostranih klubova, pa će na ovom susretu nastupati igrači koji brane boje crnogorskih klubova.

“Žao mi je što nijesam mogao da okupim ekipu koja je planirana za posljednja dva meča u kvalifikacijama za U21 Evropsko prvenstvo protiv selekcija Rumunije i Farskih Ostrva. Željeli smo da mjesec dana prije nastavka kvalifikacija odigramo prijateljsku utakmicu kako bi se što bilje pripremili za predstojeće mečeve. Kako se utakmica igra van FIFA termina nedostaje nam veliki broj igrača, o čemu najbolje svjedoči podatak da su od igrača koji se nalaze na spisku posljednji meč u kvalifikacijama protiv Republike Irske počeli samo Vukčević i Bogdanović. Ipak, ovo je šansa za ostale igrače od kojih većina ima pravo nastupa u narednom kvalifikacionom ciklusu da se pokažu u duelu sa dobrom ekipom Hrvatske“, rekao je selektor Vlaisavljević.

Meč u Sinju počinje u 17.30 časova. Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedjeljak, 11. avgust 2014. godine u 10.00 časova na Trening kampu FSCG,

Spisak:

golmani: Nikola Delibašić (Rudar) i Ivan Butorović (Mogren); odbrana: Momčilo Raspopović, Boris Kopitović (Budućnost), Ilija Bogdanović (Grbalj), Igor Ćuković (Sutjeska) i Cavnić Nemanja (Zeta); vezni red: Vladimir Jovović (Sutjeska), Marko Vukčević (Olimpija, Slovenija), Deni Hočko, Andrija Vukčević, Miloš Raičković (Budućnost), Goran Milojko (Grbalj) i Dušan Lagator (Mladost); napad: Marko Ilinčić (Budućnost), Žarko Grbović (Mogren), Nikola Vujnović (Radnički Obrenovac, Srbija) i Nikola Draganić (Lovćen).

(sajt FSCG)

 

Portal Analitika