Zabava

Poznata manekenka otkrila zašto se još uvijek nije skinula do kraja

0808manekenka
S
upermodel Kejt Apton je u nedavnom intervjuu za časopis “Detail” otkrila zašto se, poput većine njenih koleginica, još uvijek nije slikala potpuno gola.

Poznata manekenka otkrila zašto se još uvijek nije skinula do kraja
Portal AnalitikaIzvor

Manekenka uspješno gradi karijeru u modnoj industriji, a odnedavno se oprobala i u filmskim vodama, rekla je Kejt zadovoljna svojim uspjesima za časopis “Details”.

Iako je je magazin "El“ nazvao najljepšom ženom na svijetu, Kejt Apton još uvijek nije uradila ono što su skoro sve slavne manekenke poput Kejt Mos, Naomi Kempbel i još mnoge druge uradile, a to je da se skine gola isred fotoobjektiva.

"Za mene su te fotografije umjetnost. Samo tijelo je umjetničko djelo. Te fotografije su prelijepe i uvijek su pozitivno prihvaćene od strane šire javnosti”, objasnila je Kejt i dodala zbog čega se ona još uvijek nije odlučila na taj korak.

"Vjerujem da kada bih se ja slikala gola da bi to poprimilo sasvim drugačiju konotaciju, i to zbog društvenih mreža, i ne tako dobrih blogova. Ja ne želim tu vrstu pažnje, i zbog toga to još uvijek nisam uradila. Veoma cijenim umjetničku fotografiju, i mislim da su menekenke koje su to uradile prelijepe, ali ja još uvijek prvenstveno zbog društvenih mreža ne želim da gola stanem pred fotoobjektiv”, priznala je Kejt Apton.

Izvor i foto: b92.net

Portal Analitika