Muzika

Prodaja karata za Electronic Beats u T-Centrima u Podgorici

jessie_ware
K
arte za Electronic Beats, festival u okviru koga će 12. septembra u Podgorici nastupiti Moderat, Jessie Ware i Kate Boy, moguće je kupiti u T-Centrima u Podgorici, po cijeni od pet eura, saopšteno je iz Telekoma.

Prodaja karata za Electronic Beats u T-Centrima u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

 

Zainteresovani mogu kupiti karte i online, preko sajta www.electronicbeats.net, a svakog petka preko svoje Facebook stranice, Telekom dodjeljuje i besplatne karte.

Festival Electronic Beats organizuje Deutsche Telekom u odabranim gradovima Evrope, a njegovo treće izdanje u Podgorici održaće se na Stadionu malih sportova sa početkom u 19 sati.

Lokalnu podršku internacionalnim izvođačima daće bend "Deep Thoughts“ iz Podgorice.

Među zvjezdama ovogodišnjeg festivala su sastav "Moderat“ iz Berlina, britanska alternativna R&B pjevačica Jessie Ware, kao i elektro pop bend iz Stokholma Kate Boy koji se proslavio singlovima "Northern lights“ i "In your eyes“.

Electronic Beats je internacionalni muzički program u organizaciji Deutsche Telekoma. Osim nastupa i koncerata koji se organizuju širom Evrope, Electronic Beats takođe obajvljuje magazin i aplikacije uz najnovije vijesti iz svijeta elektronske muzike. Osim toga, fanovima savremene muzike posvećena je online medijska platforma www.electronicbeats.net.

 

Portal Analitika