Zabava

Otkriveni novi detalji o smrti Britani Marfi

0708Britani
T
ragično preminula glumica Britani Marfi danas bi bila živa da je njena majka pozvala hitnu pomoć dan ranije, tvrdi dr Ričard Šeperd u novom dokumentarcu koji opisuje posljednje sate mlade glumice.

Otkriveni novi detalji o smrti Britani Marfi
Portal AnalitikaIzvor

Kako se u dokumentarcu navodi, Britani se toliko bojala paparaca da nije željela da izađe iz kuće i ode u bolnicu zbog čega je poteškoće u disanju zanemarila i ostala u sigurnosti svog doma.

Patolog dr Ričard Šeperd otkrio je da je glumica bila puna ljekova zbog čega ne čudi da njena majka nije ni primijetila da joj nije dobro.

Kao uzrok smrti navode se upala pluća i anemija, a od istih bolesti je samo pet mjeseci kasnije preminuo i njen suprug Sajmon Mondžek.

Patolog tvrdi da je njenoj smrti doprinijela kombinacija ljekova koju je uzimala, a to su bili antidepresivi i sedativi, kao i lijek koji je trebalo da ublaži simptome upale pluća.

"Ljekovi koji imaju pozitivan efekat takođe mogu imati nuspojave. Kombinacija svih tih ljekova znači da su se nuspojave kombinovale i postale smrtonosne“, rekao je on.

Glumica je preminula 2009. godine, a nedavno su se pojavile sumnje da je otrovana.

Izvor i foto: b92.net

Portal Analitika