Ostalo

ATP Toronto: Sok namučio Raonića

raonic
N
a startu turnira u Torontu, Miloš Raonić savladao je Amerikanca Džeka Soka u tri seta 4:6, 7:6, 7:6, na centralnom terenu Reksal centra.

ATP Toronto: Sok namučio Raonića
Portal AnalitikaIzvor

Raonić sinoć nije bio na nivou vrhunskog igrača, ali je uspio da dođe do trijumfa i izbjegne eliminaciju. Ispadanje njihovog najboljeg tenisera bi bio šok za domaće navijače, posebno jer ih je sinoć neprijatno iznenadila Eženi Bušar, za koju su vjerovali da može osvojiti titulu.

Raonić je izgubio prvi set, do prolaska u naredno kolo morao je preokretom, i to kroz dva taj-brejka.

Soku je za osvajanje prve dionice bio dovoljan jedan brejk, u petom gemu, a kasnije će se ispostovati da je to bio jedini brejk u cijelom meču. U sljedeća dva seta oba tenisera su čuvala gemove na svoje servise, pa su odlučivali taj-brejkovi.

U "dodatnom" gemu drugog seta, Raonić je bio ubjedljiv, slavio 7:2 u poenima, dok je u trećem četiri poena prepustio rivalu i tako uspio da prođe dalje nakon dva sata i 27 minuta borbe.

"Imao sam problema tokom cijelog meča, nijesam uspijevao da iskristim svoje šanse. Kada vam ide loše uvijek kažete: 'Volio bih da sam to uradio drugačije', i sve to predstavlja veliki teret", rekao je Raonić nakon meča. (Portal RTCG)

 

 

Portal Analitika