Region

Tijana Jurić pronađena mrtva, uhapšen osumnjičeni za njeno ubistvo

tijanaok
T
ijelo djevojčice Tijane Jurić (15) koja je nestala prije 13 dana, pronađeno je oko ponoći zakopano u okolini Sombora, javio je "Blic".

Tijana Jurić pronađena mrtva, uhapšen osumnjičeni za njeno ubistvo
Portal AnalitikaIzvor

Kako saznaje beogradski list, sinoć oko 22 sata je uhapšen mesar iz Surčina koji je, kako se sumnja, iste večeri oteo i ubio Tijanu.

On je bio u Bajmoku tog dana u posjeti prijateljima. Otmičar i osumnjičeni za ubistvo se nalazi u pritvoru i pod daljom istragom. Odmah po saznanju srpski ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović hitno su se uputili u Sombor pa u Bajmok.

Više informacija o slučaju, policija će saopštiti u toku današnjeg dana.

"Blic" podsjeća, da je djevojčica poslednji put viđena 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku.

Osumnjičeni za ubistvo je, kako piše „Kurir“, kobne večeri dugo posmatrao Tijanu. Kad je ona sama krenula ka sportskom centru „Rata“ kako bi vratila duks prijateljici, iskoristio je trenutak da je uvuče u kola. Hrabra djevojčica, međutim, pokušala je da pobjegne iz kandži psihopate i u toj borbi odlomio joj se nokat i spala patika, koji su kasnije pronađeni u istrazi.

- Pretpostavlja se da je otmičar još iste noći kod Bajmoka ubio Tijanu, a da se potom, da bi zavarao istragu, odvezao u pravcu Sombora i u okolini tog grada zakopao tijelo. Policija je jedva pronašla tačnu lokaciju na kojoj je djevojčica zakopana jer su čitav taj dio zemljišta izgazili ljudi koji su prethodnih dana tražili Tijanu.

 

 

 

 

Portal Analitika