Fudbal

Ćavi: Jedino žalim što nijesam igrao u tandemu sa Skolsom

0608caviskolsok
Ć
avi Ernandez
, vezista koji je sa Barselonom i reprezentacijom Španije osvojio sve što se može u fudbalu žali samo za jednim- što nikad u karijeri nije igrao u tandemu sa Polom Skolsom!

Ćavi: Jedino žalim što nijesam igrao u tandemu sa Skolsom
Portal AnalitikaIzvor

Podsjetimo, Ćavi je bio svjetski i evropski šampion sa reprezentacijom Španije, osvojio je Ligu šampiona, prvenstvo i Kup svoje zemlje…

"Kada pomislim na sve trofeje koje sam osvojio sa Barselonom i Španijom, kao i na sve igrače sa kojima sam igrao u timu, nemam za čim da žalim. Možda mi je krivo samo zbog jedne male stvari, a to je što nijesam imao priliku da igram zajedno sa Polom Skolsom u ekipi. Ja nikad nijesam pomišljao da napustim Barselonu, a on Mančester junajted", izjavio je 34-godišnji Ćavi Ernandez.

Dvojica sjajnih vezista igrali su, međutim, na suprotnim stranama, a najznačajnije duele imali su u finalima Lige šampiona 2009. i 2011, u kojima je Španac izlazio kao pobjednik.

Ćavi je juče objavio da više neće nastupati za reprezentaciju svoje zemlje, a veliko je pitanje da li će naredne sezone nositi dres Barselone, dok je Pol Skols svoju igračku karijeru završio u maju 2013.

(mondo.rs)

foto: getty images

Portal Analitika