Rukomet

BULATOVIĆ: Planiramo da doguramo daleko

bulatovick608
N
akon dvije godine u insotranstvu, Katarina Bulatović će ponovo rešetati mreže u plavom dresu. Pred početak sezone, visoka bombarderka je poručila da joj je drago što se vratila i da sada ima veći motiv nego ikad.

BULATOVIĆ: Planiramo da doguramo daleko
Portal AnalitikaIzvor

Prošle sezone, trener "plavih" dama, Dragan Adžić, najviše problema je imao na desnoj strani, ali povratkom Bulatovićke dobio je najbolje moguće pojačanje.

Očekuje se da će uz nju i odlična Kamila Dalbi pružati mnogo bolje partije. Sa Kaćom je sve mnogo lakše, njeno iskustvo je neprocjenjivo, takav vođa je nedostajao “plavima” da se i protekle sezone domognu šampionkog trona, piše Handball Montenegro.

"Drago mi je da sam se vratila, jer sam najljepše trenutke provela u ovom klubu i gradu. Sada zaista imam mnogo veći motiv nego ikad ranije. Odlično poznajem ekipu, sa Kristinom Neagu sam igrala u Olkimu, jedino nijesam sa Bizdrom i Dalbi, ali vjerujem da ćemo se brzo skapirati. Što se tiče planova oni su svakako najveći. Planiramo da doguramo daleko, ali idemo postepeno korak po korak. Takav put nas je i prije odveo na tron Evrope”, kazala je Katarina, prenosi navedeni rukometni portal.

Budućnost se nalazi u paklenoj grupi, veliku borbu će voditi sa Vardarom, Tiringerom i Midtjilandom, a Bulatović je svjesna da ih očekuje težak posao.

"To je zaista teška grupa, jer su tri od četiri ekipe igrale na F4 prošle godine, pritom su se sve ekipe pojačale, međutim od nas se očekuje prolazak, a takođe i mi vjerujemo da ćemo ispuniti očekivanja", poručila je Bulatović, najbolji desni bek na planeti.

"Plave" će prvi meč u grupnoj fazi igrati 17-19. oktobra kada dočekuju Vardar, nakon čega slijede dva gostovanja - Midtjilandu i ekipi Tiringera.

Handball Montenegro

Portal Analitika