Muzika

Roland Bartha na mini turneji u okviru After beach parties festivala

0508Roland
N
arednih pet dana festivala „After beach parties“, koji organizuju Montenegro Event Agencija i Nacionalna turistička organizacija, a pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma, biće u znaku DJ superstara sa Ibice Rolanda Barthe.

Roland Bartha na mini turneji u okviru After beach parties festivala
Portal AnalitikaIzvor

Organizaotri navode da će Bartha održati pet nastupa u narednom periodu u okviru Special guest DJs programa, a podrška će mu biti lokalni DJ-evi koji od 15. juna zabavljaju goste festivala na 20 lokacija duž domaćeg primorja. Sponzori festivala su Crnogorski telekom, Tuborg, Cockta, Cedevita.

Prvi od pet nastupa, Bartha će održati u srijedu, 6. avgusta na plaži Žalo (Herceg Novi), a narednog dana (četvrtak, 7. avgust) na Oblatnu, Almara Beach Club. Treći nastup je u petak, 8. avgusta na lokaciji Cuba Libre u Sutomoru a u subotu, 9. avgusta na lokaciji SandBox u Ulcinju. Poslednji nastup će biti organizovan u nedjelju, 10. Avgusta na Kamenovu.

„DJ, producent, vlasnik izdavačke kuće i klub promoter Roland Bartha nije novajlija na Dj sceni već iza sebe ima više od 25 godina iskustva, uključujuii i pet godina na Ibici u najpoznatijem klubu Es Paradis Terrenal (1988 -1992). U isto vrijeme, nastupao je kao regularan gost na najpoznatiji evropskim destinacijama i klubovima po Barseloni, Madridu, Londonu, Mančesteru, Parizu, Amsterdamu, Rimu, Milanu, Hamburgu, Briselu, Cirihu, Beču… ali takođe i širom svijeta, uključujući Australiju, Daleki Istok i SAD“, navodi se u saopštenju.

Bartha se 1993. godine, vraća u svoju rodnu zemlju Austriju, gdje ubrzo postaje vodeći DJ u House sektoru. Nezadovoljan partijima u tom periodu, osniva sopstvenu Event Promotion agenciju, kojom uspijeva da napravi neke od legendarnih partija koje je zemlja vidjela u poslednjih 17 godina. I danas je uključen u organizaciju i promociju preko 20 žurki godišnje koje okupljaju više od 25.000 posjetilaca.

Za sve te godine nikada nije zapostavljao svoj prvobitni poziv, pa nije za čuditi da je izbacio preko 30 svojih numera pod raznim omotima, dok nije počeo da radi na svom glavnom projektu ''Pray For Me''.

Ulaz za svih pet nastupa je slobodan, kao i za sve festivalske programe!

 

Portal Analitika