Politika

Kočetanović: I dalje sam odbornik

okkocetanovic
N
akon što je u petak skupštinska manjina u Herceg Novom, prije početka 5. vanredne sjednice konstatovala da nezavisnom odborniku Bogdanu Kočetanović prestaje odbornički mandat zbog konflikta interesa, on danas saopštava da su mu uskraćena elementarna ljudska prava, kao i da je još uvijek legalni i legitimni odbornik u SO Herceg Novi.

Kočetanović: I dalje sam odbornik
Portal AnalitikaIzvor

“Svim relevantnim organima zvanično sam se obratio radi zaštite svojih prava. Očekujem da će Skupština opštine Herceg Novi poštovati zakone i sve procedure koje iz njih proizilaze. Ispoštovaću u potpunpsti konačna i pravosnažna akta, zasnovana na zakonu”, saopštava Kočetanović za TVCG, ne sporeći da postoji rješenje Komisije za sprječavanje sukoba interesa.

Za njega je, tvrdi, saznao iz medija, a na grub način ga je zloupotrijebila predsjednica SO Herceg Novi, osporavajući mu pravo na korišćenje pravnog lijeka, kao i normalno funkcionisanje SO Herceg Novi koja sada ima legitimnu i legalnu parlamentarnu većinu.

Bogdan Kočetanović je poručio da neće nikome dozvoliti, pa ni predsjednici SO Herceg Novi, Danijeli Đurović i njenim mentorima da mu nelegalno oduzmu mandat odbornika.

Kočetanović je jedan od četvoro bivših članova SNP-a, a odbornika u SO Herceg Novi, koji su sa DPS-om formirali većinu u novskom parlamentu.

(rtcg.me)

 

 

Portal Analitika