Ostalo

VIDEO: Htio da izazove Klička, a onda...

TucaKlicko
A
merički bokser Šenon Brigs baš želi duel sa Vladimirom Kličkom, svjetskim prvakom u superteškoj kategoriji. Toliko želi, da ga je iznenadio u restoranu, sjedajući za njegov sto i - uzevši da jede njegovu hranu.

VIDEO: Htio da izazove Klička, a onda...
Portal AnalitikaIzvor

Brigs, četiri godine stariji od 38-godišnjeg Ukrajinca, još nije bio u prilici da boksuje sa Kličkom, ali ga je već nekoliko puta izazivao, u aprilu čak i prekinuvši njegovu konferenciju za štampu. Ovoga puta je napravio korak više.

"Šta ima, šampione? Rekao sam ti već, đe ideš ti, idem i ja. Šta god radiš ti, radim i ja. Ti treniraš, ja treniram. Haj'mo u borbu, šampione", rekao je Amerikanac i onda sjeo za Kličkov sto, uzevši njegov tanjir i počevši da jede.

"Šta ti jedeš, i ja jedem. Rekao sam ti, šta god ti radiš, radim i ja. Hvala, šampione", dodao je Brigs, dok je Kličko naizgled mirno sipao vodu...

... a onda je prolio po glavi nezvanog gosta.

Šenon Brigs se tada razbjesnio, pobacao sve sa stola, ali se i okliznuo i pao, pa ga je obezbjeđenje lokala udaljilo, dok je on ponavljao "Meni si sipao vodu na glavu, meni!?".

Kako je javio specijalizovani sajt "Fightingnews.com", Brigs je prilikom pada posjekao ruku i stopalo, a i Kličko je zagledao svoju šaku, što se može vidjeti na snimku ovog incidenta: (Blicsport)

Portal Analitika