Politika

SUHIH: Cilj SDP-a bio da napravi drugačiju vlast od odlazeće

0906suhih
P
oslije dešavanja u Pozitivnoj Crnoj Gori i previranja uslijed kojih se ne može održati ni unutrašnja stabilnost, uz puno optužbi da se ta partija razbija sa strane, nije očekivano da se može preuzeti odgovornost za polovinu gradske uprave, kazao je u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika, član Predsjedništva Socijaldemokratske partije Đorđe Suhih.

SUHIH: Cilj SDP-a bio da napravi drugačiju vlast od odlazeće
Portal AnalitikaIzvor

On je istakao da SDP-u u postizbornoj periodu u Podgorici nije bio cilj da napravi bilo kakvu, nego ozbiljnu i profesionalnu vlast, koja će suštinski biti drugačija od odlazeće.

- Poslije odustajanja nestranačkog kandidata Dragana Bogojevića od pozicije prvog čovjeka Podgorice zbog dešavanja u Pozitivnoj Crnoj Gori i daljih komplikacija u toj partiji sa žaljenjem smo morali konstatovati da koncept uspješne, profesionalne i stručne manjinske uprave u tim novonastalim okolnostima nije moguće sprovesti - naglasio je on.

Trenutna kratkotrajna dobit, dodaje Suhih, ne može imati prednost u odnosu na trajni gubitak kredibiliteta koji bi se, tvrdi on, desio zbog izvjesne nesposobosti manjinske uprave koalicije Evropsko lice Podgorice da u datim okolnostima bude efikasan servis građanima Podgorice.

 

Portal Analitika