Politika

KRIVOKAPIĆ: Nema preduslova za realizaciju koncepta manjinske uprave

0108krivokapic
U
novonastalim okolnostima političkih previranja u jednom od konstituenata koalicije Evropsko lice Podgorice – Pozitivne Crne Gore, i stava nosioca liste Dragana Bogojevića nema preduslova za realizaciju koncepta manjinske uprave, saopštio je danas predśednik SDP Ranko Krivokapić.

KRIVOKAPIĆ: Nema preduslova za realizaciju koncepta manjinske uprave
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju dostavljenom Portalu Analitika nakon današnjeg sastanaka koji je Krivokapić imao sa liderima Demokratskog fronta Miodragom Lekićem i Socijalističke narodne partije Srđanom Milićem, navodi se da je sagovornike informisao sa stavovima Predśedništva SDP vezano za pregovore oko formiranja manjinske uprave u Podgorici.

- Ponovljen je stav Predśedništva SDP da je postignuti korak značajan doprinos u izgradnji povjerenja i demokratizaciji u Crnoj Gori. Krivokapić je takođe informisao lidere DF i SNP da Predśedništvo nije imalo osnova da se izjašnjava o podršci manjinskoj upravi u Podgorici zbog izjave nosioca liste ELPG Dragana Bogojevića. Krivokapić je saopštio da u novonastalim okolnostima političkih previranja u jednom od konstituenata koalicije Evropsko lice Podgorice – Pozitivne Crne Gore i tim povodom stava nosioca liste Dragana Bogojevića nema preduslova za realizaciju koncepta manjinske uprave – stoji u saopštenju iz SDP-a.

Portal Analitika