Abiznis

Menadžment PLC-a demantovao informaciju da je izdata privremena mjera

3107psud
M
enadžment Poslovno-logističkog centra (PLC) Morača demantovao je informaciju da je Privredni sud izdao privremenu mjeru i zabranio novoupisanim članovima Odbora direktora te kompanije, raspolaganje imovinom preduzeća.

Menadžment PLC-a demantovao informaciju da je izdata privremena mjera
Portal AnalitikaIzvor

Menadžment je, reagujući na informaciju agencije Mina-business, ocijenio da se u tekstu, koji je preuzela većina javnih glasila, tendeciozno i krajnje maliciozno, pored ostalog, poimenice pominje menadžment PLC-a Morača.

„Menadžment firme kategorički demantuje sve iznesene tvrdnje u predmetnom tekstu kao zlonamjerne, neutemeljene i neistinite, a u funkciji ostvarivanja pojedinačnih interesa mimo zakona. Čitav tekst ima izrazito negativan kontekst bez ijedne verifikovane činjenice, a pozivanje na autoritet Privrednog suda trebalo je da potvrdi navodnu relevantnost svih iznesenih činjenica“, navedeno je u reagovanju koje je potpisao izvršni direktor PLC-a, Goran Vuleković.

Dodaje se da, ako je neprovjerena informacija bila tako značajna da se sa njom upozna javnost, autor teksta je bio dužan i mogao je jednostavnom i neposrednom provjerom kod Privrednog suda u Podgorici, utvrditi da takvo rješenje nije doneseno niti izvršeno i da je neko, iz ko zna kojih razloga, zlonamjerno plasirao čistu izmišljotinu i neistinu.

Iz kompanije su upozorili da se neće više oglašavati na ovakve i slične prizemne klevete već će zaštitu tražiti sudskim putem.

Izvor: MINA

Portal Analitika